Elektricien Roeselare

In 1989 start Gabriël Gevaert met zijn echtgenote Violetta een eenmanszaak in Staden- Oostnieuwkerke. Dat is het prille begin van Electro Gevaert Gabriël NV.

Gabriël is geen nieuwkomer in de branche, want hij heeft dan al twintig jaar werkervaring opgedaan in de elektrozaak van zijn vader. Al snel krijgt de jonge ondernemer vaste voet in de elektrotechnische sector. Van meet af aan verlopen de zaken zo voorspoedig dat verhuizing naar een ruimere locatie aan de Gitsestraat in Roeselare al snel noodzakelijk is. In 1994 doet Björn Gevaert, de zoon van Gabriël, zijn intrede in de familiezaak.

Uitbreiding Electro Gevaert

In de daaropvolgende jaren zet de groei van het bedrijf zich gestaag voort. Daardoor laat een nieuwe verbouwing niet lang op zich wachten. In 1999 wordt dat concreet met de uitbreiding van de burelen en magazijnen aan de huidige locatie. Tot slot volgt in 2010 opnieuw een uitbreiding door de aankoop van een extra aangrenzend magazijn. Hierdoor is Electro Gevaert Gabriël optimaal voorbereid op de toekomst en kan het haar vooraanstaande positie binnen de elektrotechnische installatiemarkt verder verstevigen.

Betrouwbare partner in topkwaliteit

Bij Electro Gevaert Gabriël NV staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Hierdoor kan het bedrijf voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende klanten. Het combineren van een jarenlange ervaring met een omvangrijke technische knowhow staat garant voor optimaal werkende elektrotechnische installaties.

Als innovatieve onderneming is Electro Gevaert continu op de hoogte van de nieuwste technieken. Om up-to-date te blijven, worden de medewerkers voortdurend bijgeschoold op hun specifieke vakgebied. Hierdoor zijn zij altijd in staat om klanten te adviseren over de best mogelijke technische oplossing.